Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O tânără din Mureș a fost bătută și violată de un bărbat cu 30 de ani mai în vârstă

Your browser doesn't support HTML5 video.

Acuzaţii de viol în judeţul Mureş! O tânără de 20 de ani din localitatea Bahnea susţine că ar fi fost luată cu forţa şi abuzată de un bărbat de aproape 50 de ani, pe care-l cunoscuse la o prietenă.

Odată ajuns cu fata acasă la el, a bătut-o şi a batjocorit-o, susţine victima. A doua zi, părinţii tinerei au anunţat poliţia şi ancheta este în plină desfăşurare.

Tânăra de 20 de ani povestste că l-a întâlnit pe suspect în vizită la o prietenă, iar la plecare bărbatul ar fi urmărit-o şi ar fi obligat-o să urce în maşina lui.

Zuga Piroşca, mătuşa victimei: „Mi-a povestit că a tras-o pe copilă de păr, a tras-o în maşină, o dus-o la el acasă, a profitat de ea. Am văzut că era speriată, mama ei plângea.”

Individul a lăsat-o pe fată să plece, iar ea le-a povestit părinţilor ce s-a întâmplat abia a doua zi.

Citește și
politia
Un bărbat de 44 de ani și-a violat vecina de 54 de ani, rămasă văduvă

Ficzi Lenuța, mama victimei: „Când a ieşit copila, a ieşit după ea şi o forţat-o, a lovit-o pe fată şi a adus-o la el acasă. Și zicea copila că "eu m-am rugat de el ca de Dumnezeu să mă lase în pace". Eu nici noaptea nu pot să dorm la ce mi-a făcut fetei mele.”

Familia a anunţat imediat poliţia. Oamenii spun că agresorul ar mai fi abuzat-o tânără în acelaşi fel, dar scandalul s-a încheiat după ce victimei i s-ar fi oferit bani.

Ficzi Dionisie, tatăl victimei: „Eu nu mă împac nici cu un leu, nici cu 100 de lei, nici cu 100 de milioane. Pe acest individ… Nu are familie, femeile nu stau cu el, a fost căsătorit de vreo două ori, dar tot bătea femeile.”

Tânăra a obţinut un certificat medico-legal care atestă agresiunea sexuală.

Emilia Fărcaş, purtător de cuvânt IPJ Mureş: „Poliţiştii au întocmit dosar penal pentru viol. Se efectuează cercetări sub coordonea unui procuror.” Poliţiştii îi audieaza acum pe cei cu care fata şi-a petrecut seara respectivă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult