Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O tânără din Maramureș s-a urcat beată la volan după ce a rupt logodna cu iubitul ei. Avea o alcoolemie uriașă

Your browser doesn't support HTML5 video.

O tânără din Maramureș s-a urcat la volan sub influența alcoolului, miercuri, după ce a rupt logodna cu iubitul ei.

Cei doi consumaseră alcool împreună, ulterior iscându-se o ceartă care a dus la despărțire.

Nervoasă, tânăra de 24 de ani s-a urcat la volan fără să țină cont că era sub influența băuturilor alcoolice, conform bzi.ro.

Aceasta nu a ajuns prea departe, fiind oprită de polițiști după o urmărire ca în filme. Tânăra a fost depistată cu o alcoolemie de 1,22 mg/l în aerul expirat.

Cel care a alertat poliția a fost chiar iubitul ei, supărat fiind de faptul că a fost părăsit.

”Azi-noapte, la ora 00.05, polițiștii din Șomcuta Mare au fost sesizați de către un bărbat de 29 de ani, cu privire la faptul că o femeie conduce un autoturism fiind sub influența alcoolului. În scurt timp, pe D.N.1C, în localitatea Buciumi, polițiștii au efectuat semnal regulamentar de oprire al autoturismului în cauză, iar conducătorul autoturismului, neoprind la semnalul de oprire, s-a procedat la urmărirea acestuia, fiind oprit pe D.N. 1C, la ieșirea din localitatea Buciumi spre comună Valea Chioarului.

Citește și
accident Cluj
Accident grav în Cluj. Un TIR a lovit o mașină, care a fost apoi izbită de alt camion pe contrasens

La volan a fost identificată o tânără de 24 de ani din Boiu Mare. Conducătoarea auto a fost testată cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 1,22 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condusă la U.P.U. Baia Mare din cadrul Spitalului Județean Dr. Constantin Opriș, unde s-au recoltat mostre biologice de sânge în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei.

În cauză, polițiștii au întocmit dosar penal și efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”, au declarat reprezentanţii IPJ Maramureş.

Dusă la spitalul din Baia Mare, femeii i s-au recoltat probe biologice care au relevat 2,15 mg alcool pur în sânge. Așa că șoferița s-a ales cu dosar penal și a rămas fără permis.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult