Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O tânără ar fi fost bătută de paznicii unui supermarket, care o suspectau de furt. Poliţia nu i-a înregistrat plângerea

Your browser doesn't support HTML5 video.

Scandal și acuzații de discriminare rasială la Brașov, unde o fată de 18 ani, de etnie romă, ar fi fost bătută de agenții de pază ai unui supermarket, care o suspectau de furt.

Fata a chemat Poliția în ajutor, însă agenții ar fi sosit doar la solicitarea pentru furt făcută de paznici. Mai mult, polițiștii sunt acuzați că nu au înregistrat și plângerea legată de agresarea fizică a fetei.

Incidentul a avut loc pe data de 1 decembrie, când fata ar fi fost agresată de agenții de pază ai unui lanț de supermaketuri, care au acuzat-o de furt.

Tânăra ar fi încercat să explice că a cumpărat produsele dintr-un alt magazin, dar nu a păstrat bonul fiscal. Aceștia nu au crezut-o însă, mai grav, ar fi lovit-o cu pumnii și picioarele. Speriată, fata ar fi sunat la 112, să ceară ajutor, însă i s-a comunicat că nu este niciun echipaj disponibil. Un echipaj de poliție a sosit, însă doar când agenții de pază au sunat să reclame un furt. Apoi, când victima a mers la poliție să reclame că a fost bătută, plângerea ei nu ar fi fost luată în considerare. Tânăra a apelat la o asociație pentru drepturile minorităților, care au ajutat-o să meragă la medicii legiști, iar aceștia au constatat agresiunea. Urmarea, agentul de pază al magazinului ar fi fost concediat și este cercetat pentru purtare abuzivă. Deocamdată, fata este cercetată pentru furt , însă, nimeni nu anchetează felul în care au acționat polițiștii.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult