Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O tânără a primit o pedeapsă mai dură decât un tânăr condamnat pentru viol, pentru că l-a jignit. Cum a fost posibil

O femeie din Germania a primit o pedeapsă mai aspră decât un tânăr care a fost condamnat pentru viol, după ce a fost găsită vinovată de defăimare.  

O tânără de 20 de ani din Hamburg, Maja R, a jignit un bărbat condamnat pentru viol în grup, numindu-l „porc violator” și „individ dezgustător”. El este unul dintre cei nouă tineri care au violat în 2020 o copilă de 15 ani, caz care a șocat orașul, scrie The Telegraph.

Femeia a fost condamnată la două zile de închisoare pentru jignirile sale, care constituie defăimare conform legilor germane, în timp ce tânărul a primit o pedeapsă cu suspendare deoarece era minor.

Toți tinerii implicați în acest caz aveau sub 20 de ani la acea vreme și au fost judecați conform legislației privind minorii. Doar unul dintre ei a făcut închisoare.

Maja R. și-a exprimat dezgustul față de violator într-un mesaj trimis lui, după ce numele și numărul lui de telefon au fost făcute publice pe Snapchat. Ea a declarat în fața instanței că i-a trimis mesajul „fără să se gândească de două ori”.

Sentința a stârnit furie în Germania, unde mai mulți oameni au criticat deficiențele din sistemul judiciar, unde pedepsele pentru defăimare sunt disproporționate.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult