Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O șoferiță începătoare a lovit în plin o biciclistă, în Dâmbovița. Ce explicație a dat

Your browser doesn't support HTML5 video.

O femeie de 69 de ani, din Corbii Mari, judeţul Dâmboviţa, a fost lovită mortal de o maşină în timp ce traversa strada, fără a se asigura, se pare.

Martorii povestesc că pensionara mergea pe lângă bicicleta şi mai avea doar câţiva paşi până acasă, când a fost izbită în plin de un autoturism condus de o şoferiţă începătoare, de 36 de ani. Victima a fost preluată de un elicopter şi dusă la un spital din Bucureşti, însă medicii nu au mai putut să o salveze.

Accidentul a avut loc pe Drumul Naţional 61, în localitatea Corbii Mari. Şoferiţa începătoare le-a declarat poliţiştilor că nu circula cu viteză mare şi că la un moment dat a zărit femeia ducându-şi bicicleta de ghidon. Când a dat să o depăşească a claxonat-o, însă aceasta ar fi trecut chiar înaintea maşinii.

Daniela Vârtej: „Am semnalizat să depăşesc şi am şi claxonat-o să stea acolo, nu cumva să treacă, să audă că trece o maşină şi ea a luat-o în faţă.” Pensionara ar fi vrut să vireze de fapt către casa ei, care era chiar vizavi de locul accidentului. Martorii au sunat la 112 şi au cerut ajutor. La faţa locului a ajuns un echipaj de la ambulanţă, care i-a acordat victimei primul ajutor. Apoi, un elicopter SMURD a dus-o la spitalul Floreasca din Bucureşti. În ciuda eforturilor medicilor, victima a murit marți dimineaţă. Între timp, poliţiştii au deschis un dosar penal pe numele şoferiţei şi continuă cercetările pentru a stabili exact cum s-a produs accidentul.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

 

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult