Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O sibiancă a născut în maşină, în drum spre spital. Tatăl: ”Cea mai tare experiență”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Doi soți din Sibiu au trăit cea mai frumoasă aventură din viața lor. Femeia a născut în mașină, pe bancheta din spate, în timp ce partenerul ei o ducea, în goană, spre maternitate.

Dar bebelușul, o fetiță, nu a mai avut răbdare și a venit pe lume în viteză. Atât mama, cât și copilul se simt bine. Emoţionat, tatăl a postat câteva fotografii făcute imediat după fericitul eveniment.

Narcis şi soţia sa, Gabriela, mai au trei copii: un băiat de 8 ani şi încă două fetiţe de 4 şi 6 ani. Nimic nu prevestea aventura prin care aveau să treacă cei doi.

Narcis Căuneac, tatăl fetiţei: ”Cea mai tare experienţă a vieţii de până acum. Am avut vineri şi ziua celui dinţâi născut, a făcut 8 ani. Seara era normal şi ne pregăteam peste 2 săptămâni să vină copilul nostru. Am aţipit lângă soţie, era 2 noaptea şi aprinde becul speriată: hai să mergem la spital că nu mai pot! Am sărit în haine, în papuci, cum am putut."

Citește și
nastere Vaslui
O femeie din Vaslui a născut în zăpadă, în fața porții. ”Copilul s-a grăbit”

Înainte să ajungă în parcarea maternităţii din Sibiu, viitoarea mămică a simţit că nu mai e timp. Soţul a oprit de urgenţă pe trotuarul din faţa spitalului şi acolo s-a întâmplat minunea. Bărbatul îşi aminteşte cu emoţie acele clipe.

”Am ţâşnit în maşină, s-a rupt apa pe scări înainte să coborâm, m-am speriat mai tare. În fugă, în viteză maximă spre spital, cât am putut am mers. Soţia tot împingea, ştiam că dacă împinge vine copilul şi i-am zis nu mai împinge. A împins mai tare şi am auzit plânsete de copil”, a mai spus bărbatul.

Medicii şi asistentele au fost şi surprinşi când au văzut bebeluşul deja în braţele mamei

”Au venit în fugă şi au văzut bebele dezbrăcat în braţe s-au speriat şi ele şi au fost foarte drăguţe, şi-au făcut treaba."

Mama are 32 de ani, iar tatăl 33. Bărbatul a postat pe Facebook momentele de după naştere, spunând că a fost cea mai impresionantă experienţă prin care a trecut.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult