Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O profesoară de la un liceu din București, înjunghiată de un elev, după ce a anunțat că dă test. Ce a declarat elevul

Your browser doesn't support HTML5 video.

Caz șocant într-un liceu din Capitală. Un elev a lovit-o cu un cuțit pe profesoara care voia să le dea un test. Victima a fost dusă la spital, iar adolescentul a fost reținut de polițiști.

Incidentul a avut loc în jurul orei 12:00, la începutul orei de japoneză, la Liceul „Ion Creangă” din Capitală, acolo unde băiatul de 16 ani învață.

La începutul orei, profesoara ar fi anunțat clasa a X-a că urmează să le dea un test, însă a fost și momentul în care băiatul a atacat-o pe femeia de 26 de ani cu un cuțit, în zona gâtului. Femeia a fost rănită superficial în zona respectivă, iar ulterior, la fața locului, au sosit medici dar și polițiștii secției 14, o secție de poliție aflată foarte aproape de liceul respectiv. De și rana a fost considerată superficială, zona în care femeia a fost rănită a fost una vitală și viața i-ar fi putut fi pusă în pericol, au transmis surse medicale. Tânăra a fost transportată de urgență la Spitalul Universitar din Capitală, unde rana i-a fost suturată, iar apoi a fost lăsată să plece acasă. Elevul care a atacat-o are 16 ani, este elev în clasa a X-a și este un cetățean româno-turc, și mai devreme a ajuns la Serviciul Omoruri din Capitală, alături de părinți. El va fi audiat în prezența acestora și în prezența avocatului, dar și a unui angajat de la DGASPC. Până acum, spun surse din anchetă, băiatul nu a fost considerat un adolescent problemă sau un copil agresiv. Însă, alături de el au fost audiați și alți martori ai incidentului, tot copii, dar și părinți ai acestora.

 

Ce a declarat elevul agresor

După ce și-a înjunghiat profesoara, băiatul a declarat că așa a simțit că trebuie să facă, conform unor surse apropiate anchetei. 

Citește și
profesoara
Primele declarații ale profesoarei care a fost împușcată de un elev de șase ani. Incidentul nu a fost o greșeală

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult