Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O persoană a anunțat la 112 că e sechestrată într-o locuinţă din Caracal. Cine sunase

Poliţistii din Olt au căutat timp de 12 ore o persoană care a sunat la 112 şi a spus că este sechestrată într-o locuinţă din Caracal, în urma verificărilor oamenii legii constatând că alarma a fost falsă.

Apelul a fost efectuat de o adolescentă în vârstă de 17 ani, din Caracal, care a fost amendată cu 500 de lei pentru o sesizarea falsă, scrie Agerpres. 20 de poliţişti, susţinuţi de jandarmi, au căutat-o aproximativ 12 ore.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt, Alexandra Dicu, duminică, în jurul orei 13,00, poliţiştii au fost sesizaţi printr-un apel la 112, de către o persoană care nu a vrut să îşi furnizeze datele de identificare, despre faptul că ar fi fost sechestrată într-o locuinţă din municipiul Caracal.

"Ca urmare a acestui fapt, la nivelul Poliţiei municipiul Caracal s-a constituit un dispozitiv format din aproximativ 20 de poliţişti, sprijiniţi de forţe ale Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Olt, care au efectuat activităţi de căutare a celei în cauză. Operaţiunea a durat aproximativ 12 ore, în condiţiile în care în urma apelului nu au fost furnizate informaţii care ar fi putut fi exploatate, la final constatându-se ca aspectele sesizate nu s-au confirmat", a spus Alexandra Dicu.

Adolescenta a fost audiată de poliţişti luni dimineaţa.

Citește și
Filmul apelurilor false la 112, care au pus pe jar polițiștii Capitalei
ANIMAȚIE GRAFICĂ. Filmul apelurilor false la 112, care au pus pe jar polițiștii Capitalei

Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult