Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O nuntă aflată la mai puțin de 500 de metri de exploziile de la Crevedia a continuat în ciuda pericolului

O nuntă aflată la 500 de metri de exploziile de la Crevedia a continuat în ciuda pericolului. O interpretă de muzică populară, invitată să cânte, a povestit în mediul online cum au reacționat petrecăreții când au aflat de explozie.

„Încă o dată Dumnezeu ne-a dovedit că ne iubește! Locația de aseară a fost la mai puțin de 500 de metri față de locul exploziei de la Crevedia. În ciuda pericolului, am continuat nunta”, a scris Irina interpreta de muzică populară Cristina Chioveanu, pe pagina ei de Facebook, relatează protv.ro. 

Ea a distribuit și câteva imagini cu explozia, însă a șters postarea după ce a stârnit un val de reacții.

„Doamne ferește, nu știu cum ati putut sa mai dansați”, „Băi frate, bine că ești bine! Dar mare curaj să mai stai să și filmezi!”, „La așa explozie, e bine că ați scăpat cu viață, pentru că săracii pompieri au fost grav răniți” – sunt doar câteva dintre comentarii.

Amintim că trei explozii violente s-au produs, sâmbătă seară, la o stație GPL din localitate. Două persoane au murit și 56 au fost rănite. Deși stația GPL fusese închisă de pompieri, proprietarul, fiul primarului din Caracal, și-a continuat activitatea. Opt case au fost distruse de explozii și 11 au fost afectate parțial.

Citește și
Marcel Ciolacu si Victor Ponta
Guvernul, după declarațiile lui Victor Ponta privind tragedia din Crevedia: ”Nu are nicio putere de decizie”

Din primele informații, incendiul ar fi fost declanșat din pricina unei neglijențe grave. Există bănuiala că un angajat al stației GPL ar fi încercat să transfere gazul petrolier lichefiat dintr-o cisternă mai mare într-una mai mică, iar în timpul operațiunii s-ar fi produs o fisură la furtun. Nu este exclus ca, în acel moment, muncitorul să fi ținut în mână o țigară aprinsă. Sunt ipotezele pe care procurorii trebuie să le investigheze pentru a lămuri cauzele dezastrului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult