Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O nouă tragedie pe „Drumul morții”. Doi oameni au decedat și alți 4 au fost răniți, după ce două autoturisme s-au ciocnit

Your browser doesn't support HTML5 video.

Două persoane au murit și alte patru au fost rănite, în urma unui accident rutier produs marți pe DN 2, supranumit „Drumul morții”, între localităţile Moviliţa şi Sineşti din judeţul Ialomiţa.

„În cursul zilei de astăzi, în jurul orei 12:00 s-a produs un accident de circulație pe DN 2, între localitățile Sinești și Movilița, soldat cu decesul a 2 persoane și vătămarea corporală a altor 4. Din verificările efectuate a reieșit că accidentul s-ar fi produs ca urmare a coliziunii dintre 2 autoturisme care circulau din sens opus. În urma impactului, unul dintre conducătorii auto și un pasager din același autoturism au decedat, în timp ce alte 4 persoane din celalalt autovehicul au fost ranite și transportate la unități medicale”, au precizat reprezentanții IPJ Ialomiţa.

Traficul în zonă se desfășoară alternativ.

Se efectuează cercetarea la fața locului sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă și vătămare corporală din culpă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult