Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O nouă metodă de înșelăciune prin intermediul aplicaţiilor de anunțuri. Cum au fost păcăliți peste 20 de oameni

Your browser doesn't support HTML5 video.

Atenție la o nouă metodă de înșelăciune prin intermediul aplicaţiilor de anunțuri!  

Peste 20 de victime ar fi căzut pradă unei grupări din Lehliu, care i-ar fi păcălit pe oameni spunându-le că le cumpără produsele de lux pe care le ofereau spre vânzare, dar numai dacă acestea vor fi livrate prin serviciul de mesagerie al aplicației.

Însă pe fir apărea, fără știrea vânzătorului, o a doua firmă de curierat. Cineva și-a dat seama că este ceva în neregulă cu tranzacția făcută și a anunțat Poliția.

Imediat ce şi-a dat seama că e ceva în neregulă bărbatul care tocmai ce trimisese telefonul de lux printr-un curier către cumpărător a mers direct la poliţie unde a povestit cele întâmplate.

Pachetul trebuia să ajungă la un punct de ridicare al coletelor iar cei de la flagrant au avut răbdare până ce unul dintre suspecţi a ridicat coletul.

Imediat au pus mâna pe el şi l-au dus la poliţie. Telefonul a fost recuperat şi se pare că tânărul de 19 ani care ar fi pus la cale înşelăciune, împreună cu un alt apropiat ar fi recunoscut în fața poliţiştilor că nu e prima oară când a reuşit să păcălească oamenii prin această metodă de schimbare a curierului şi că ar mai fi încă 20 de victime.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru înşelăciune.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult