Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Doi tineri au violat o copilă cu retard mintal, la doi pași de mama ei. Au filmat totul și au trimis mai departe imaginile

Your browser doesn't support HTML5 video.

Doi indivizi sunt audiaţi de procurorii DIICOT la Timişoara, după ce au batjocorit o copilă de 14 ani cu retard mintal.  

Ambii sunt acuzaţi de viol, după ce au păcălit-o pe fată să vină la întâlnire, cu promisiunea că unul dintre ei o va lua de soţie.

Cei doi suspecţi, în vârstă de 19 şi 21 de ani, au abordat-o pe adolescentă pe o reţea de socializare. Au convins-o să se întâlnească într-o piaţă alimentară din localitatea Gătaia, unde au şi abuzat-o.

Al doilea viol s-a petrecut chiar în casa fetei, deşi mama şi bunica ei se aflau într-o cameră alăturată. Acele momente au fost filmate de unul dintre indivizi, iar mai apoi, imaginile au fost trimise la un al treilea bărbat.

Procurorii DIICOT au intrat pe fir şi i-au adus pe cei doi la audieri. În faţa magistraţilor, suspecţii au negat faptele, spunând că fata şi-ar fi dat consimţământul. O explicaţie care nu i-a ajutat prea mult. Cei doi sunt cercetaţi pentru viol şi pornografie infantilă.

Citește și
abuz
Italia, zguduită de cazul unui presupus viol în grup al unei fete de 13 ani. Faptele au avut loc chiar în fața prietenului ei

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult