Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O maşină electrică a pătruns neregulamentar în intersecție și a fost lovită de alta, în centrul Capitalei

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un accident s-a petrecut, luni seară, pe bulevardul Unirii din Capitală, în zona fântânilor arteziene.

O maşină electrică, închiriată, a pătruns neregulamentar în intersecție și a fost lovită de un alt autovehicul, apoi a fost proiectată într-o fântână.

Accidentul s-a petrecut puțin înainte de miezul nopții. Din primele date, șoferița mașinii închiriate, care se deplasa pe Bulevardul Unirii, nu a respectat culoarea roșie a semaforului și a pătruns în intersecție fără se se asigure. A fost lovită de un autoturism care circula regulamentar, pe Splaiul Independenței, și proiectată în peretele unei fântâni arteziene.

Martor: „Am auzit o bubuietură. Skoda asta a venit din partea asta și cealalta venea spre Bulevard, și s-au lovit”.

Reporter: De unde veneați dumneavoastră?

Citește și
accident drum expres
Accident pe Drumul Expres Craiova-Pitești. O șoferiță a intrat prin loc nepermis și a mers pe contrasens

Martor: „Din față, din partea aceea”.

Reporter: Și domnisoara de unde venea?

Martor: „Dinspre Casa Poporului?”

Reporter: Avea viteză?

Martor: „Nu pot să-mi dau seama”.

Reporter: A trecut pe roșu?

Martor: „Bănuiesc”.

Din cauza impactului puternic a doborât și un panou de electricitate, aflat pe trotuar, care alimenta stâlpii de iluminare stradală. În zonă s-a lăsat întunericul pentru câteva ore. În cele două mașini se aflau cinci persoane, care, din fericire, nu au fost transportate la spital, deşi acuzau câteva lovituri.

Femeie: „Eu eram în față cu soțul. Nu știu, că nu eram la volan eu, nu stiu cum s-a întâmplat și de unde a apărut. E bine că e toată lumea pe picioare și asta e cel mai important”.

Chiar dacă nu au existat victime, neatenția îi va costa grav pe cei doi șoferi. Autoturismele lor au pagube importante. Polițiștii ajunși la fața locului au constatat că niciunul dintre cei doi șoferi nu consumase alcool înainte de a se urca la volan. Nu este prima data când astfel de accidente se întâmplă în zona fântânilor din centrul Capitalei. Anul trecut, mai mulţi șoferi au plonjat cu maşinile în fântânile de pe Bulevardul Unirii. Din fericire, niciuna dintre cele cinci persoane aflate în autoturisme nu a fost ranită.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult