Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O mașină a lovit mai mulți oameni pe aleea din curtea Mănăstirii Cernica: O femeie a murit

Your browser doesn't support HTML5 video.

O persoană a murit și alta a fost rănită, duminică, după ce au fost lovite de o mașină pe aleea din curtea Mănăstirii Cernica, din Ilfov.   

În urma impactului, au fost rănite două persoane, iar pentru una a fost declarat decesul. Pentru cealaltă persoană s-au acordat îngrijiri de specialitate de către echipajele medicale sosite la fața locului și apoi a fost transportată la spital.

Șoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

"La acest moment, polițiștii rutieri efectuează verificări și cu privire la stabilirea certa a naturii locului în care s-a produs evenimentul rutier, respectiv dacă acesta este pe drum public, așa cum este definit de prevederile OUG 195/2002 și a Regulamentului de aplicare a acestei ordonanțe, urmând ca la finalizarea cercetărilor să se dispună măsurile legale care se impun", au transmis autoritățile. 

Ulterior, s-a aflat că este șoferul este un bărbat, de 42 ani, care a luat permisul de conducere în ianuarie 2022. Acesta a declarat că a pierdut controlul volanului. 

Citește și
accident autocar tir
ANIMAȚIE GRAFICĂ. Cum s-a produs accidentul din Bacău dintre un TIR și un autocar în care se aflau 76 de turiști

Conform unor surse din anchetă, cauza evenimentului este determinată de viteza neadaptată coroborată cu neatenția și lipsa de experiență în condus.

Șoferul ar fi pierdut de sub control autoturismul, a pătruns pe sensul opus de mers și ulterior pe spațiul verde, acroșând două persoane de sex feminin, mamă și fiică (pietoni aflați în afara carosabilului), prima dintre acestea, de 63 de ani decedând la fața locului, cea din urmă fiind transportată la Spitalul Pantelimon.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult