Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O mamă și-a aruncat copilul de pe tobogan. Băiatul a ajuns la urgențe

Your browser doesn't support HTML5 video.

Incident grav într-un parc din Caransebeș. Un copil de 4 ani a ajuns la spital după ce ar fi fost trântit de pe un tobogan de către mama sa.

Se pare, potrivit martorilor, că femeia ar fi vrut să-l pedepsească pe cel mic, după ce băiețelul ar fi împins o altă fetiță la locul de joacă.

Totul a început după ce mama fetiței, împinsă de cel mic tot pe tobogan, a atenționat-o pe mama băiețelului, iar de aici a început o ceartă între cele două.

Ca să-și pedepsească băiatul, potrivit martorilor, femeia l-ar fi trântit de pe tobogan de la o înălțime de peste 1 metru.

Șocați, ceilalți părinți aflați la locul de joacă au sunat imediat la 112. Copilul, care a suferit răni ușoare la cap, a fost internat pentru investigații, iar mama lui a fost supusă unei expertize psihiatrice. Din fericire, starea băiețelului de 4 ani este bună.

Citește și
Murtaza Ahmadi
Apel disperat din partea copilului afgan care a primit un tricou de la Messi. ”Vă rog, salvați-mă”

Femeia mai are acasă alți 3 copii minori, care au fost preluați acum de reprezentanții Protecției Copilului Caraș-Severin. Polițiștii au deschis un dosar penal pentru violență în familie și rele tratamente aplicate minorului.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult