Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O mamă din Caransebeș, internată cu forța la psihiatrie, după ce și-a lovit copilul de 4 ani

Your browser doesn't support HTML5 video.

O mamă din Caransebeș a fost internată cu forța la psihiatrie, după ce aproape că și-a omorât copilul de 4 ani, la locul de joacă. Femeia l-a trântit pe cel mic de la mai bine de un metru înălțime.

Totul s-a întâmplat într-un moment de furie, după ce un alt părinte îi atrăsese atenția că băiatul ei a împins o colegă de joacă.  Băiatul de patru ani a fost urcat de urgență în ambulanță și dus la spital. Cel mic a suferit răni severe la cap.

Mama, spun martorii, ar fi vrut să îl pedepsească pe cel mic după ce un părinte i-a atras atenția că băiatul ei s-a îmbrâncit cu o fată.

Sorina Mania, mama fetei: "M-am dus la respectiva să-i spun să-și urmărească copilul, să fie mai atentă și atunci a mers prima dată la el și l-a luat la palme."

Martor: "Ea fiind nervoasă, a luat copilul și l-a dat cu capul de derdeluș, aici, în parc."

Citește și
copil autist disparut
Modul în care a supraviețuit un copil autist, în vârstă de trei ani, singur timp de patru zile, pe malul unui pârău. VIDEO

Revoltați de secvențele care se petreceau în fața lor, alți părinți au sunat la 112.

Martor: "Ceva nu e normal cu ea."

Poliția a internat-o pe mamă la psihiatrie, în același spital unde a ajuns și fiul ei.

Loredana Liuba, director medical interimar Spitalul de Urență Caransebeș: "Atât mama cât și copilul sunt cu stare generală bunăm, dar au rămas în continuare sub supraveghere."

Femeia urmează să fie supusă unei evaluări psihiatrice. Acasă are alți trei copii minori. A pierdut, pentru o vreme, dreptul să îi mai crească, după ce polițiștii i-au făcut dosar penal pentru violență în familie și rele tratamente.

Dinu Nicorici, purtător de cuvînt IPJ Caraș-Severin: "Polițiștii au sesizat și lucrătorii Direcției Generale de Asistență Socială și Direcția Copilului Caraș-Severin, care au dispus plasamentul în regim de urgență."

Localnic: "Nu e prima bătaie. A mai bătut copiii, mereu când ieșea cu ei afară, îi trăgea de păr."

Ceilalți copii ai femeii au între un an și 14 ani.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult