Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O întrecere între doi șoferi s-a terminat tragic. Un tânăr din Constanța a murit pe loc după ce mașina lui s-a rupt în două

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un tânăr de 21 de ani din Constanța și-a pierdut viața joi noapte la volanul mașinii pe care o conducea. Avea viteză mare, spun martorii, și cel mai probabil se întrecea cu un alt șofer.

Camerele de supraveghere montate pe bulevard i-au surprins pe cei doi în cursă. În plus, acul indicatorului s-a blocat la 180 de kilometri pe oră.

Pe imaginile camerelor de supraveghere din zonă se observă cum două mașini vin cu viteză, iar în sensul giratoriu una dintre ele derapează. Continuă însă să gonească pe șosea.

La nici 200 de metri distanță, șoferul pierde controlul, mașina se răstoarnă și se izbește violent de un copac. Impactul a fost atât de puternic, încât vehiculul s-a rupt în două. Partea din față mașinii a rămas lângă trunchiul copacului, iar cealaltă parte a intrat în gardul unei case.

Tânărul de 21 de ani care se afla la volan a fost aruncat pe asfalt. A murit pe loc.

Citește și
accident constanta
Un tânăr de 21 de ani a murit într-un accident în Constanţa

Acul kilometrajului a rămas blocat la peste 180 km/h, însă doar o expertiză tehnică ar putea concluziona ce viteză a avut de fapt.

Poliția ia în calcul varianta unei întreceri, dar și o posibilă șicană în trafic. A fost deschis un dosar de cercetare penală.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult