Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O furtună violentă a smuls acoperișul unui bloc în Baia Mare. O persoană a fost rănită

Your browser doesn't support HTML5 video.

25 de judeţe din ţară sunt sub cod portocaliu de vreme rea: cu vijelii, ploi torenţiale, şi grindină. În Baia Mare, o furtună violenta a smuls acoperişul unui bloc, şi l-a azvârlit cât colo.

În cădere, structură a fisurat o țeavă de gaz şi a lovit un bărbat. Victima a fost salvată de militarii de la ISU, iar acum este la spitalul de urgenţă din oraş.  

În Rădăuţi - judeţul Suceava - a bătut vântul iar din cer au căzut bucăţi mari de gheaţă.

În Maramureş vijelia a făcut prăpăd în curţile oamenilor. În unele zone de la munte vântul a suflat cu până la 200 de kilometri pe oră - spun cei la ISU şi a spulberat totul în cale.

Rău a fost şi în Baia Mare. În doar câteva secunde, acoperișul unui bloc a fost smuls de vijelia puternică şi azvârlit la intrarea în bloc.

Citește și
fulger
Fenomenul neobișnuit care a luminat cerul orașului Dallas, în timpul unei furtuni

Localnică: "Eram aici în balcon şi dintr-o dată s-a auzit o bufnitură şi atât a fost. E blocată intrarea tot, în partea cealaltă e tot distrus, vecinii mei sunt răniţi şi au plecat la spital."

Localnic: "Doamne fereşte cum a fost. Tot blocul l-a zguduit, iar la parter e tot blocat, uşile mi-s rupte."

Localnică: "Dintr-o dată a fost o fracţiune de secundă, undeva la 30 de secunde a durat tot, nu ştiu exact, un trăsnet, nu ştiu ce a fost şi am venit să văd ce e în casă. I-am scos pe vecini cum am putut, soţul şi ginertele, suntem şocaţi toţi."

Un bărbat de 39 de ani a fost prins sub dărâmături. Din fericire, s-a ales doar cu câteva răni uşoare şi o sperietură zdravănă.

Întregul judeţ Maramureş a fost sub cod roşu de vreme rea, cu bucăţi mari de grindină şi vijelii puternice.  

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult