Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O fetiţă din Iași a fugit după bărbatul care a jefuit-o ca să-şi recupereze telefonul

Reacție uluitoare a unei fetițe de 9 ani, din Iași, care pornit în urmărirea bărbatului care a tâlhărit-o pe stradă. Scena incredibilă a fost surprinsă de camerele de supraveghere.

Fetița de 9 ani, din Iași, a dat dovadă de curaj și a fugit după un tâlharul care i-a smuls din mână mobilul. Fetița tocmai ieșise de la școală și se îndrepta spre casă, fiind însoțătă de colegi, relatează Ziarul de Iași.

Tâlharul a fost prins ulterior și reținut.

Incidentul a avut loc pe stradă, iar în imaginile înregistrate de camerele video din zonă se poate vedea cum un bărbat îi smulge telefonul mobil din mână unei fetițe care se întorcea de la școală împreună cu un alt copil. Fetița a luat-o la fugă după agresor, dar nu a reușit să îl prindă.

Purtătorul de cuvânt al Poliției Iași, Laura Buștiuc, a spus că bărbatul care a tâlhărit-o pe fetiță este recidivist și mai fusese condamnat pentru fapte similare. Bărbatul, în vârstă de 44 ani, din comuna Probota, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile pentru tâlhărie, după ce a fost prins de polițiștii de la Investigații Criminale.

Un rol important în identificarea bărbatului l-au avut camerele de supraveghere din zona unde a avut loc tâlhăria. Înainte de a fi prins, bărbatul a vândut telefonul fetiței.

Abonați-vă gratuit la newsletter-ul Știrile Pro TV de pe WhatsApp. Primiți în fiecare zi cele mai importante știri pe telefon! 

 Pe Instagram-ul Știrile ProTV găsiți imaginile momentului din România, dar și din lume!  

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult