Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Specialiştii au decis că decesul fetiţei de 2 ani nu a fost violent

Specialiştii din judeţul Harghita au decis că decesul fetiţei de 2 ani din localitatea Plăieşii de Jos nu a fost violent, iar urmele de pe trupul său nu au legătură cu moartea.

Părinţii declaraseră că fetiţa căzuse de mai multe ori în ultimele zile. S-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor care au dus la incident.

„În continuarea cercetărilor în cazul fetiţei de 2 ani, din localitatea Plăieşii de Jos, care, la data de 15 ianuarie a.c, a decedat la domiciliu, s-a stabilit faptul că în dimineaţa aceleiaşi zile, în jurul orei 10:00, minora s-ar fi culcat. Părinţii, îngrijoraţi de faptul că fetiţa nu se mai trezeşte, au contactat Serviciul de Ambulanţă Harghita - Punctul de lucru Plăieşii de Jos, care a constatat decesul minorei”, a transmis, duminică, IPJ Harghita.

Sursa citată a precizat că, în urma efectuării necropsiei, rezultatul a reliefat o moarte neviolentă, leziunile traumatice existente pe corpul victimei, neavând legătură de cauzalitate cu decesul.

„În cauză a fost înregistrat un dosar penal pentru ucidere din culpă, cercetările fiind continuate, sub coordonarea Parchetului de pe Lângă Judecătoria Miercurea-Ciuc, pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care a survenit decesul fetiţei”, au mai precizat poliţiştii.

Citește și
crima
Crimă oribilă în Vâlcea. Un bărbat de 44 de ani și-a omorât în bătaie iubita de 64 de ani

Sesizarea organelor de anchetă s-a făcut de către echipajul de pe Ambulanţă, care a constatat leziuni traumatice pe trupul copilei. Părinţii au precizat, încă, că acestea au survenit după ce fetiţa a căzut de mai multe ori în ultimele zile.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult