Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O fetiţă de cinci ani a murit, iar verişorul ei este în stare gravă după ce bunica lor i-a spălat cu o substanță toxică

Your browser doesn't support HTML5 video.

O fetiță de cinci ani a murit, iar un băiețel de un an și 11 luni este în stare gravă după ce bunica lor i-a spălat cu o substanță toxică, folosită pentru deparazitarea oilor.  

Seara trecută, puțin după ora 20, a ajuns la Spitalul din Țăndărei copilul de 1 an și 11 luni cu stări de greață și vărsături. Medicii l-au stabilizat, după care l-au trimis la Spitalul din Slobozia pentru a fi intubat, iar mai apoi la Grigore Alexandrescu, în Capitală.

La 50 de minute distanță a ajuns o fetiță de 5 ani, verișoara băiețelului. Pentru cea mică, medicii nu au mai putut face nimic, a intrat în stop cardio-respirator și a murit.

Tot în cursul serii trecute, o alta fetiță, de 10 ani, sora bebelușului de un an și 11 luni, a ajuns la spitalul din Slobozia cu aceleași simptome și, ulterior, a fost transportată la București.

Bunica celor mici i-a spălat cu o substanță care, de obicei, este folosită pentru deparazitarea oilor și, astfel, copiii s-au intoxicat.

Citește și
cadouri
Voluntarii aduc magia Crăciunului și în casele familiilor sărace din România. 41,5% dintre copii trăiesc în sărăcie

A fost sesizată Direcţia de Protecţie a Copilului, iar polițiștii au deschis o anchetă sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă şi rele tratamente aplicate minorului.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult