Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O fetiță de 6 ani a căzut de la etajul al patrulea al unui bloc din Olt, în timp ce părinţii ei se certau. Ea a fost operată

O fetiță de 6 ani a căzut, joi dimineaţa, de la etajul al patrulea al unui bloc de locuinţe din oraşul Balş, suferind leziuni şi fiind transportată la spital, au informat reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.  

Potrivit unor surse judiciare, copilul s-ar fi urcat pe pervazul unei ferestre, de unde ar fi căzut sau s-ar fi aruncat, în timp ce părinţii ei se certau în locuinţă. Minora a fost transportată iniţial la Spitalul Balş, apoi transferată la Spitalul Judeţean de Urgenţă Slatina, de unde ulterior, în urma agravării stării de sănătate, a fost dusă la un spital din municipiul Craiova. Incidentul a avut loc în jurul orei 6.30, într-un bloc de pe strada Nicolae Bălcescu din Balş. „La data de 20 iunie 2024, în jurul orei 06,30, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Olt a fost sesizat, prin apel 112, cu privire la faptul că un copil s-ar fi precipitat de la etajul unui bloc din oraşul Balş. La faţa locului, s-a deplasat echipa operativă din cadrul Poliţiei oraşului Balş. Din primele verificări, poliţiştii au stabilit faptul că o minoră, în vârstă de 6 ani, din oraşul Balş, judeţul Olt, s-ar fi precipitat de la etajul unui bloc situat pe strada Nicolae Bălcescu, din aceeaşi localitate. În urma evenimentului, minora a necesitat îngrijiri medicale, fiind transportată la Spitalul orăşenesc Balş", a informat IPJ Olt. Poliţiştii efectuează cercetări pentru infracţiunea de vătămare corporală din culpă.

Prognostic rezervat în cazul fetei

Prognosticul în cazul fetei de 6 ani este unul rezervat, aceasta ajungând în stare extrem de gravă la Spitalul Judeţean din Craiova, unde a fost operată. „Pacienta, în vârstă de 6 ani, a fost adusă în UPU - SCJU Craiova, la orele 07,40, de către un echipaj cu medic al SAJ Olt, cu stare extrem de gravă, conştientă, dar instabilă hemodinamic, prezentând politraumatism prin precipitare, şoc hemoragic. A fost preluată imediat de către medicii chirurgi pediatrici, care au intervenit chirurgical de urgenţă pentru a opri hemoragia internă şi a stabiliza pacienta'', a precizat presei dr. Cristina Geormăneanu, purtător de cuvânt al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Craiova. Potrivit sursei citate, postoperator, pacienta va primi un tratament complex de terapie intensivă, va fi monitorizată permanent, va fi tratată şi îngrijită în Clinica ATI pentru chirurgie-ortopedie pediatrică de către o echipă complexă de medici chirurgi şi reanimatori. „În paralel, se va investiga complet, atât biologic, cât şi imagistic, pentru a avea un tablou complet al leziunilor. Prognosticul este unul rezervat'', a arătat dr. Cristina Geormăneanu.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult