Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O fetiţă de 3 ani a murit înecată în râul Argeş. Mărturiile vecinilor

Your browser doesn't support HTML5 video.

Tragedie în Olteniţa, unde o fetiţă de numai 3 ani a murit înecată în apele râului Argeş. Poliţiştii au deschis un dosar penal de moarte suspectă pentru a putea lămuri toate împrejurările care au dus la tragicul eveniment.

Pompierii au fost alertaţi în legătură cu dispariţia fetiţei, luni, după ora 17.

Maior Marin Ghorghe, comandantul Detaşamentului de Pompieri Olteniţa: "Am intervenit pentru căutarea copilului cu un echipaj cu barcă de salvare până în jurul orei 1 noaptea când am întrerupt căutările."

La căutări au participat Poliţia, Jandarmeria dar şi mulţi vecini. Nimeni nu înţelege însă cum a ajuns un copil de 3 ani dincolo de dig, pe malul Argeșului.

Martor: "Aveau grătar aici făcut şi a plecat fata. Ei s-au trezit cam târziu, peste o oră, o oră şi ceva şi n-au mai găsit copilul. A fost o neglijenţă asta, nu se poate, altfel n-am cum."

Vecină: "Mama ei întotdeauna o ţinea, o urcă pe gât şi unde pleca pleca cu copilul. Dar acum i-a lăsat cu celălalt verişor să se joace la maşină acolo şi..."

Căutările au fost reluate de dimineaţă în zona din apropiere, însă nu au durat mult.

Maior Marin Ghorghe, comandantul Detaşamentului de Pompieri Olteniţa: "În jurul orei 8.30 am fost anunţaţi de un echipaj al Poliţiei de Frontieră că la distanţa de aproximativ 3,5 kilometri pe râul Argeş au găsit copilul dispărut."

Poliţia încearcă să afle cum au decurs evenimentele şi dacă părinţii fetiţei pot fi acuzaţi de neglijenţă.

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicația Știrile ProTV pentru telefoane Android și iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult