Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O fetiţă de 12 ani a murit după ce a fost lovită de o maşină, în Botoșani

O fetiţă de 12 ani a murit, în urma unui accident rutier produs, duminică, pe drumul judeţean DJ 208 H, a declarat, pentru AGERPRES, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Delia Nenişcu.

Potrivit sursei citate, fetiţa mergea pe partea stângă a părţii carosabile şi a fost lovită din spate de un autoturism care se deplasa în aceeaşi direcţie cu ea.

„Un tânăr de 35 de ani, din comuna Corni, în timp ce se deplasa pe DJ 208 H, direcţia de deplasare, dinspre localitatea Vorona înspre localitatea Corni, pe un tronson de drum în aliniament, ar fi surprins şi accidentat o minoră de 12 ani, care se deplasa pe marginea părţii carosabile, pe aceeaşi direcţie de mers. În urma impactului, minora a decedat, iar un alt minor, pasager în autoturism a fost transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale”, a afirmat Nenicşu.

Oficialul IPJ susţine că şoferul care a produs accidentul nu se afla sub influenţa băuturilor alcoolice. El este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult