Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O fetiță de 11 ani din Sângeorz-Băi, în stare gravă, după ce a fost lovită de un băiat, la școală: „I-a dat o palmă”

Your browser doesn't support HTML5 video.

O fetiță de 11 ani din Sângeorz-Băi, județul Bistrița-Năsăud, este în stare gravă după un conflict cu un elev mai mare, care a avut loc la școală.

Băiatul i-a dat o palmă, iar copila a căzut și s-a lovit la cap. Pentru că avea convulsii, medicii au decis să o trimită la Târgu Mureș, cu un elicopter SMURD.

Incidentul s-a petrecut într-o pauză, după ce fetița l-ar fi șicanat cu o pensulă pe un băiat cu trei ani mai mare decât ea. Martorii spun că băiatul a lovit-o cu palma, iar copila căzut și s-a izbit cu capul de podea. Și-a pierdut cunoștința, așa că medicul școlii a decis să sune la 112.

Traian Ogâgău, primarul orașului Sângeorz-Băi: „Fata i-a aruncat ceva acuarele în fața băiatului și băiatul i-a dat o palmă, s-a dezechilibrat și a dat cu capul."

Cătălina Mureșan, director Școală Gimnazială "Artemiu Publiu Alexi": „Eleva având sala de clasă la parter nu știu din ce motive a urcat la etajul unu și acolo s-a întâmplat ceva. Erau supravegheați, dar nu a reușit cadrul didactic să ajungă, a fost într-o fracțiune de secundă."

Citește și
Ambulanță
Accident grav în Capitală. Un copil de 13 ani a murit și altul a fost rănit, după ce mașina în care se aflau a fost lovită

Medicii chemați de urgență și-au dat seama că este vorba despre un traumatism grav, pentru că fata avea convulsii. Au hotărât pe loc să o trimită la un spital din Târgu Mureș, cu un elicopter SMURD.

Asistent medical ambulanță: „Fetița a căzut. Am înțeles că a fost împinsă de un elev. Un TCC sever prin cădere de la același nivel.”

Mama victimei: „A căzut și s-a lovit la cap.”

Conducerea școlii și Poliția au deschis anchete pentru a stabili cum a fost posibil un astfel de accident.

Paul Rodilă, IPJ Bistrița-Năsăud: „Polițiștii efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracțiunii de lovire sau alte violențe, urmând a stabili în cursul cercetării cauzele și modalitatea producerii evenimentului.”

Și Inspectoratul Județean va trimite la școală o comisie de anchetă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult