Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie a murit în mașina condusă de soțul ei, de Crăciun. Bărbatul nu a acordat prioritate

Your browser doesn't support HTML5 video.

Sfârșit cumplit, în zi de sărbătoare, pentru o femeie în vârstă de 72 de ani care a murit în mașina condusă chiar de soțul ei pe DN1 în Prahova.

Alte patru persoane au ajuns la spitalul județean de urgență Ploiești după ce două autoturisme s-au izbit puternic într-o intersecție din localitatea Potigrafu.

Accidentul s-a petrecut în momentul în care autoturismul condus de un bărbat de 73 de ani a pătruns pe DN1 de pe un drum județean. Șoferul nu s-a asigurat suficient, iar mașina care venea dinspre București, condusă de un tânăr de 20 de ani, nu l-a putut evita.

Femeia aflată în dreapta şoferului care a efectuat manevra greșită a murit pe loc. Autoturismul a ajuns într-un gard și a fost nevoie de intervenția pompierilor pentru ca victima să fie scoasă. Echipajele de urgență sosite la locul accidentului au acordat îngrijiri medicale celorlalte 6 persoane implicate. Dumitru Mihai, Poliţia Rutieră Prahova: „Din primele cercetări accidentul s-a produs în urma nerespectării regulilor de circulaţie privind a neacordării de prioritate de trecere a autovehiculelor”.

Ambii conducători au fost verificați cu aparatul alcool test și niciunul nu consumase alcool. Traficul în zonă s-a desfășurat cu dificultate până când poliţiştii au încheiat cercetările la locul accidentului. Ei au deschis un dosar de cercetare pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală. Trupul neînsuflețit al femeii a fost transportat la serviciul de medicină legală Prahova.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult