Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie și-a recuperat aparatul foto pierdut într-un lac în urmă cu 10 ani

Un scafandru care a găsit un aparat foto pe fundul unui lac din Virginia a reușit să găsească proprietara și i l-a înapoiat.

Lilly Potts participa la un exercițiu de salvare când a găsit aparatul acoperit de alge pe fundul lacului Claytor.

Potts a spus că a luat camera, a deschis-o și a observat că avea un card SD în ea. Cu ajutorul unui prieten, Lilly Potts a recuperat aproximativ 300 dintre pozele de pe card.

“Era multă valoare sentimentală în toate imaginile, erau imagini de la două nunți, cu un bebeluș, iar eu dacă aș pierde astfel de fotografii, aș vrea să le recuperez”, a spus Potts, citată de WDBJ7.

Femeia a postat pe Facebook câteva imagini și cu ajutorul unui prieten de pe rețeaua socială a reușit să identifice proprietara aparatului de fotografiat, Brenda Dalton.

Brenda Dalton a fost foarte încântată și a spus că, așa cum bănuia și cea care a găsit aparatul, unele dintre imaginile de pe camera nu le mai avea.

“Sunt la fel de clare ca atunci când le-am făcut. Nu ai spune că (aparatul foto-n.red.) a stat sub apă ani. Nu este nimic în neregulă cu fotografiile recuperate. Sunt perfecte”, a spus ea.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult