Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie și-a parcat mașina într-o intersecție din București. Măsura luată de polițiștii care au descoperit-o

O femeie din București și-a parcat mașina în intersecția Bulevardului Mărășești cu strada 11 Iunie, în fața Parcului Carol, fiind descoperită de polițiștii locali.

Conform Poliției Locale București, duminică seara, o femeie în vârstă de 29 de ani și-a ales ca loc de parcare intersecția Bulevardului Mărășești cu strada 11 Iunie, în fața Parcului Carol. 

”Având domiciliul în apropiere, conducătorul autoturismului a oprit motorul pe mijlocul carosabilului, a stins luminile, a încuiat mașina și a plecat acasă. Autoturismul a fost descoperit de un echipaj al Serviciului Circulație din cadrul Poliției Locale a Municipiului București. Pentru a nu se produce vreun accident, „obstacolul” uitat pe carosabil a fost semnalizat chiar cu o mașină de serviciu, cu rampa aprinsă”, relatează Poliția Locală.

Agenții locali au identificat domiciliul proprietarului și i-au pus în vedere acestuia să-și mute mașina, care devenise un adevărat pericol în trafic. După ce a găsit un loc de parcare regulamentar, femeia a fost sancționată cu 580 de lei – amendă și trei puncte penalizare.

Citește și
masini cluj
Bărbat filmat în Cluj când îndoia ștergătoarele mașinilor de pe o stradă. VIDEO

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult