Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O tânără din Iași s-a aruncat de la geamul maternității la patru zile după ce a născut

Your browser doesn't support HTML5 video.

Sfârșit tragic pentru o tânără mamă din Iași, care a murit după ce a căzut de la etajul maternității în care era internată.

În urmă cu patru zile, femeia a dat naștere primului său copil și, din punct de vedere medical, totul părea în regulă, iar cei doi ar fi trebuit să fie externați.

Medicii spun că familia tinerei nu a precizat, la internare, că aceasta ar fi trecut prin mai multe episoade de depresie și nu a solicitat consiliere psihologică după naștere.

O infirmieră a fost prima care a văzut că uşile unui balcon de la etajul al patrulea sunt larg deschise în zorii zilei. Şi-a dat seama imediat că s-a întâmplat ceva rău şi a cerut ajutor medical. Din nefericire, pacienta nu a mai putut fi salvată.

Medicii de la Maternitatea Cuza-Vodă din Iaşi spun că pacienta a născut natural un copil perfect sănătos şi nu a întâmpinat probleme medicale. Abia după tragedie, familia tinerei a povestit că aceasta s-a luptat în trecut cu o depresie, pentru care i-ar fi fost recomandat şi un tratament. Deşi unitatea medicală are doi psihologi care oferă consiliere, nimeni nu le-a solicitat ajutorul.

Citește și
ambulanta smurd
A sărit pe geam de la etaj, ca să se salveze dintr-un incendiu. Ce s-a întâmplat cu tânărul

Imediat au fost anunţaţi şi polițiștii care au început cercetările la faţa locului. Oamenii legii aşteaptă şi rezultatele necropsiei.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult