Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie însărcinată a murit într-un accident, în Arad. Alte patru persoane, între care doi copii, sunt rănite | FOTO

Un accident rutier a avut loc marți după-amiază în orașul Ineu, județul Arad, fiind implicate două autoturisme. O femeie însărcinată a murit.

Accidentul s-a produs pe DJ 792, la ieşirea din oraşul Ineu spre Pâncota. Un băiat, o fată şi o altă persoană au fost transportaţi la spital, a patra persoană rănită refuzând acest lucru, conform news.ro.

Potrivit ISU Arad, în ciuda tuturor eforturilor depuse de echipajul medical, femeia însărcinată nu a răspuns manevrelor de resuscitare, iar medicul a constatat decesul.

În urma evaluării medicale, trei victime care prezintă diferite traumatisme au fost transportate la spital pentru îngrijiri şi investigaţii medicale suplimentare, astfel: un minor a fost transportat la spital cu elicopterul SMURD, o minoră a fost transportată la spital de catre echipajul SMURD TIM, o victimă a fost transportată la spital de către echipajul medical SAJ. Cea de-a patra victimă a refuzat transportul la spital. Pompierii au acţionat şi pentru asigurarea măsurilor de prevenire şi stingere a incendiilor la locul evenimentului.

Citește și
avioane suceava
Anchetă în urma incidentului aviatic din Suceava. Cum s-au lovit cele două aeronave Wizz Air

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult