Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie este cercetată pentru furt dintr-o locuinţă. I-a cerut proprietarului un pahar cu apă, apoi i-a furat banii

O femeie de 31 de ani, din Reşiţa, este cercetată pentru furt, după ce, însoţită de un copil, a fost primită în locuinţa unui bărbat din municipiu, pe care l-a rugat să-i ofere un pahar cu apă.  

Apoi, profitând de neatenţia acestuia, i-a luat dintr-un dulap 800 de lei şi un portofel cu acte, a informat miercuri Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Caraş-Severin, scrie Agerpres.

„Din verificările efectuate, poliţiştii au stabilit că luni seara, în jurul orei 19,00, în locuinţa bărbatului ar fi intrat o femeie, însoţită de un copil, pe care acesta i-ar fi primit în locuinţă pentru a le oferi un pahar cu apă. Persoanele ar fi rămas în locuinţa bărbatului aproximativ 15 minute, iar în dimineaţa zilei următoare, bărbatul de 55 de ani a observat lipsa banilor pe care îi ţinea într-un dulap şi lipsa portofelului cu documente personale”, a precizat sursa citată.

În urma cercetărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că suspecta l-ar fi abordat pe bărbat, pe stradă, după care, împreună cu fiul ei minor, s-a deplasat la locuinţa păgubitului, de unde ar fi sustras bunurile.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz pentru săvârşirea infracţiunii de furt şi recuperarea prejudiciului.

Citește și
jefuit sibiu
Uciderea sibianului Adrian Kreiner. Legătura dintre martorul-cheie audiat și suspecții care l-au bătut până la moarte

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult