Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie din Sibiu a dat cu mașina peste mama ei în timp ce parca. Nu avea permis de conducere

O femeie şi-a accidentat mama în timp ce încerca să parcheze maşina în curtea casei. Femeia însă nu avea permis de conducere.  

Încidentul a avut loc în localitatea Armeni, judeţul Sibiu.

”Poliţiştii sibieni intervin la un accident rutier petrecut în localitatea Armeni, soldat cu vătămarea corporală a unei femei în vârstă de 65 de ani. În timp ce conducea un autoturism cu intenţia de a-l parcă în curtea unui imobil, deşi nu deţine dreptul de a conduce, o femeie în vârstă de 40 de ani, a pierdut controlul direcţiei de deplasare şi a accidentat-o pe femeia de 65 de ani, mama să, aflată în curte”, a transmis, marţi, IPJ Sibiu, conform News. 

La faţa locului au fost trimise echipaje medicale. Femeia a rămas imobilizată sub autoturism şi a fost nevoie de un echipaj de dscarcerare pentru a fi extrasă.

„Echipajul SAJ prezent la faţă locului a preluat victima şi a transportat-o la UPU Sibiu. Pacienta policontuzionată a suferit traumatisme craniene, faciale, de membre superioare şi toracice. Starea este relativ stabilă, dar necesită investigaţii amănunţite în Unitatea de Primiri Urgenţe”, au transmis reprezentannţii Serviciului de Ambilanţă Sibiu.

Citește și
acc buzau
Accident soldat cu cinci victime pe DN 10, în Buzău. Una dintre victime a fost preluată cu un elicopter SMURD

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult