Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie din Satu Mare a fost bătută de iubitul ei cu 22 de ani mai tânăr. Pompierii au intrat pe geam ca să o salveze

Your browser doesn't support HTML5 video.

Pompierii din Satu Mare au fost chemați să verifice dacă o pensionară este blocată în locuință, ori i s-a întâmplat ceva rău.

Salvatorii s-au mobilizat în forță, iar femeia a fost găsită conștientă și le-a mărturisit că a fost bătută de iubitul ei cu 22 de ani mai tânăr.

Vecinii bătrânei au intrat la bănuieli când nu au mai văzut-o zile de-a rândul și nici nu le mai răspundea la ușă. Oamenii știau că are un partener, însă nici pe bărbat nu l-au mai văzut.

Așa că au cerut ajutor, iar mobilizarea a fost una pe măsură. Pensionara locuiește la etajul doi și cum nu răspundea la ușă, pompierii au folosit autoscara pentru a intra pe geamul apartamentului.

Femeia a fost găsită în locuință, însă pentru că avea urme de violență pe corp, imediat au fost anunțați polițiștii. Pensionara le-a povestit că în urmă cu câteva zile a avut o discuție mai aprinsă cu iubitul ei, în vârstă de 46 de ani și în cele din urmă acesta a lovit-o cu brutalitate.

Citește și
poliția
Ajunsă la capătul puterilor, o femeie a cerut ordin de protecție împotriva fiului ei de 17 ani. Cum a devenit băiatul violent

În acest caz a fost deschis un dosar penal pentru violență în familie iar partenerul pensionarei este cercetat în stare de libertate.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult