Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Și-ar fi ucis soțul, apoi i-a spus soacrei că bărbatul s-a sinucis. Ce s-a întâmplat înaintea tragediei din Neamț

Your browser doesn't support HTML5 video.

Crimă înfiorătoare într-un sat din județul Neamț. O femeie de 50 de ani este suspectată că și-a omorât soțul într-un atac de furie, apoi a încercat să susțină, în fața rudelor și a polițiștilor, că omul s-a sinucis.

Crima s-a petrecut duminică seară, în comuna Dochia din județul Neamț. Potrivit anchetatorilor, bărbatul de 53 de ani era băut, iar între cei doi soți s-a stârnit o ceartă.

Potrivit primarului din localitate, certurile dintre ei se țineau lanț, iar bărbatul obișnuia să o bată și să o amenințe cu moartea pe femeie. În seara respectivă, cearta dintre ei a degenerat rapid și nu mult a durat până s-a ajuns și la violență fizică.

La un moment dat, femeia de 50 de ani l-ar fi înjunghiat, iar soțul a murit în scurtă vreme. Apoi femeia a sunat la 112 și a chemat ajutoare, nu înainte de a-i spune soacrei sale, cu care locuia în aceeași casă, că de fapt, soțul ei s-ar fi sinucis.

Procurorii au deschis pe numele femeii un dosar penal pentru omor. Dacă se va dovedi vinovată, femeia riscă între 10 și 20 de ani de închisoare.

Citește și
crima
Crimă îngrozitoare în Câmpina. Omorât de propria femeie, în timp ce vizitau un prieten: ”E vorba despre o nemernică”

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult