Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie din județul Iași a murit într-un incendiu care i-a cuprins casa

Your browser doesn't support HTML5 video.

După ce și-a pierdut soțul și băiatul, o femeie din județul Iași a murit noaptea trecută într-un incendiu care i-a cuprins casa.

Pompierii s-au luptat cu flăcările uriașe aproape 4 ore și, din păcate, nu au mai putut să o salveze pe biata victimă, rămasă captivă în casă.

Femeia de 64 de ani locuia singură în comuna Cristești. În casă, femeia obișnuia să se încălzească la focul din sobă. Acesta i-a și fost fatal noaptea trecută. În jurul orei 01.00, un șofer care a trecut pe stradă a dat alarma la 112. Imediat la casa femeii au ajuns mai mulți vecini și pompierii.

Vlad Pintilii, primar: "Era toată casa cuprinsă de foc, a anuțat cineva la 112. Când au venit pompierii au început să stingă, dar din păcate pentru proprietara de 64 de ani nu s-a putut face nimic, era decedată".

Vecinii spun că, după ce și-a pierdut soțul și fiul, femeia a început să bea. Din cauza asta, uneori adormea cu focul în sobă aprins, cum s-a întâmplat și noaptea trecută. Vecinii au văzut cum vâlvătăi uriașe ieșeau pe fereastră.

Le-a fost teamă să intre înăunutru și au aşteptat pompierii.

Vecin: "Când am ajuns aici erau flăcări, ieșeau pe geam, geamurile sparte, dumneaei era înăuntru. Era o doamnă în vârstă, singură, soțul mort de 3 ani, copiii unul mort, fete plecate, singură, avea și vicii, avea probleme cu alcoolul, sigur a adormit".

Ionel Roșu, purtător de cuvânt ISU Iași: "Incendiul se manifestă generalizat la întreaga locuință, proprietara în vârstă de 60 de ani a fost găsită carbonizată. Cauza probabilă de producere a acestuia a fost jarul căzut din sistemul de încălzire”.

Acum, rudele femeii se pregăteasc să o înmormânteze creștinește.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult