Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie din Iași a fost ucisă iar suspectul principal este soțul ei. Bărbatul a anunțat că soția lui s-a lovit la cap

Your browser doesn't support HTML5 video.

O femeie de 61 de ani din județul Iași a fost ucisă iar suspectul principal este soțul ei. Nimeni nu știe de ce bărbatul a atacat-o din senin pe cea care i-a fost alături în ultimii 30 de ani.

Individul este acum internat la Institutul de Psihiatrie Socola, unde o comisie de specialiști trebuie să stabilească dacă a avut discernământ când a comis fapta. El riscă până la 25 de ani de închisoare.

Un bărbat a sunat la 112 şi a cerut ajutor. Susținea că soția lui s-a lovit la cap. Ajunși la fața locului, medicul de pe ambulanță a constat că femeia fusese înjunghiată. Lovitura a fost mortală iar femeia nu mai putea fi salvat. A fost cheamtă poliția care l-a ridicat pe suspect.

Mihaela Apostol, prim-procuror Iași: "Având o marcată stare de agitație psiho-motorie, inculpatul a fost internat la institutul de psihiatrie Socola, pentru a se stabili dacă a avut discernământul păstrat la momentul comiterii faptei".

Cei doi soți erau căsătoriți de peste 30 de ani și păreau că se înțeleg bine. În seara atacului, bărbatul a tăiat lemne în curte, împreună cu niște vecini. Au și băut. Apoi ceilalți au plecat, iar el a rămas singur cu soția.

Femeie: ”La un moment de nervi sau cine ştie”.

Vecinii spun că cei doi nu se certatu și că bărbatul nu ar fi lovit-o niciodată, până acum, pe femeie. Săreau în ajutorul altora și vorbeau frumos cu toată lumea.

Femeie: "Noi ne-am împăcat foarte bine, se ducea și la bine și rău".

Cei doi soți au împreună 4 copii; 3 dintre ei sunt stabiliți în străinătate. Bărbatul urmează să fie aduiat de procurori după ce medicii stabilesc capacitatea acestuia de discernământ.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult