Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie din Harghita a dat nas în nas cu doi urși, chiar în curtea casei. Cum s-a terminat totul

Your browser doesn't support HTML5 video.

O femeie de 31 de ani din județul Harghita a trecut printr-o spaimă teribilă, după ce a vrut să iasă din casă și aproape că s-a ciocnit pe prag cu doi urși adulți care-i intraseră în curte. Femeia a scăpat cu zgârieturi ușoare și a anunțat autoritățile.

Incidentul s-a petrecut în locaitatea Lăzarea, din depresiunea Ciucului, în vecinătatea pădurii. Chiar de dimineață a fost lansată o avertizare RO-Alert prin care oamenii din zonă erau sfătuiți să evite un urs care dădea târcoale în împrejurimi.

Femeia, care a vrut să iasă din casă, a dat nas în nas cu doi urși adulți care dădeau ocol casei, în căutare de hrană. Ușa era deschisă, iar urșii, hotărați să intre, distruseseră deja plasa de insecte care o proteja. Proprietara casei a reușit totuși să închidă ușa, astfel că a scapăt rănită ușor. Urmează ca primăria din localitate să formeze echipă de intervenție rapidă care să acționeze pentru îndepărtarea pericolului. Într-o prima fază, urșii vor fi alungați în pădure, în speranța că se vor îndepărta de sat.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult