Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie din Galați a fost mușcată de un câine pe care a vrut să îl hrănească

Your browser doesn't support HTML5 video.

O femeie din județul Galați a ajuns la spital, după ce a fost mușcată de câinele iubitului ei.

Ea a făcut greșeala să intre beată în țarcul animalului, și atunci a fost atacată de ciobănescul-german. Întâmplarea s-a petrecut într-un canton vânătoresc, unde locuia partenerul femeii.

Femeia era în vizită la cantonierul din pădurea Gârboavele de lângă oraș, când a intrat în țarcul câinelui-lup.

Comisar șef Gabriela Costin, purtător de cuvânt IPJ Galați: „Femeia de 37 de ani aflată sub influența alcoolului ar fi încercat să hrănească câinele și acesta ar fi atacat.”

În prima fază, femeia a vrut să își trateze singură rănile. Cantonierul a sunat, totuși, la 112. O ambulanță i-a acordat victimei primele îngrijiri.

Mihai Polimschi, purtător de cuvânt al Serviciului de Ambulanță Galați: „Plăgi multiple mușcate la nivelul feței, la nivelul obrazului stâng, la nivelul gâtului, în regiunea occipitală, la nivelul brațului stâng, probabil cum a încercat să se apere. Cu plăgi sângerânde, i s-a acordat primul ajutor.”

Medicii spun că femeia este acum în afara pericolului. Anchetatorii au stabilit că, atunci când a intrat în țarcul câinelui, pacienta avea o alcoolmie de peste 2 la mie.

Medic al Spitalul Județean din Galați: „Momentan, starea victimei este stabiliă. Este în curs de investigare, se face tratamentul profilactic pentru plăgile mușcate.”

Reporter: I-a fost pusă viața în pericol?

Medic al Spitalului Județean din Galați: „Cu siguranță."

În acest caz, polițiștii fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult