Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie din Constanța s-a aruncat de pe un bloc, în fața a zeci de oameni. Iubita ei ar fi înșelat-o cu un bărbat

Your browser doesn't support HTML5 video.

O femeie de 40 de ani a ajuns ieri la spital, în stare gravă, după ce s-a aruncat de pe un bloc cu trei etaje din Constanța. Primele informații indicau decesul victimei, dar medicii au reușit să o resusciteze.

 

Scena s-a petrecut sub privirile polițiștilor, alertați de vecini. Femeia, grav rănită, a fost operată de urgență, iar acum se află la terapie intensivă. Nimeni nu a avut timp să încerce o negociere cu ea. Asta deși oamenii legii s-au prezentat în doar un minut de la apelul la 112, iar pompierii în două minute.

Vecină: ,,Eu când am ieşit aici la balcon doar puţin a stat şi poliţia sau pompierii au spus să nu se arunce că se urcă sus! ”

Andreea Iliescu - purtător de cuvânt IPJ Constanța : ,,Colegii mei au ajuns la faţa locului într-un minut de la apelul 112 iar în aproximativ 30 de secunde, femeia s-a aruncat de pe acoperiş.”

Vecinii spun că, înainte de a încerca să se sinucidă, femeia mersese la un magazin din apropiere şi cumpărase o băutură alcoolică.

,,A venit la aprozar, a luat o bere şi a plecat. A zis că are necazuri. Da, ce necazuri.... nu ştiu. Pe urmă s-a aruncat de sus de la etaj” spune o femeie din zonă.

Reporter: „Nu v-a dat nimic de bănuit că ar face ceva? Femeie, în magazin: „Nu, nu! A cumpărat şi a plecat.”

Victima a fost resuscitată de echipajul SMURD, la faţa locului. A fost dusă apoi la spital, direct în sala de operaţii.

Claudia Tătărici - medic ambulanță Constanța: „A fost găsită de un echipaj SAJ B2 în stop cardio-respirator. S-a început protocolul de resuscitare şi apoi a fost predată cu funcţii vitale şi transportată la spitalul judeţean pentru investigaţii suplimentare şi prezenta multe traumatisme.”

De curând, femeia suferise o decepție în dragoste, după ce s-a certat cu partenera ei, susţin cei care o cunosc. Cele două locuiau împreună, chiar în blocul de pe care femeia s-a aruncat în gol.

Vecinii spun că femeia a fost plecată mulţi ani peste hotare, la muncă, şi revenise recent în ţară. Are un copil de opt ani, pe care îl ducea la o şcoală din apropiere şi petrecea mult timp cu el. Poliţiştii au deschis un dosar penal şi încearcă să afle cu exactitate ce a împins-o pe femeie spre acest gest extrem.

Femeia era mama unui copil de 8 ani. Gestul ei necugetat ar surveni în urma unei depresii din dragoste, conform anchetatorilor.

Potrivit Replica de Constanța, femeia a recurs la acest gest de gelozie, pentru că iubita ei o înșela cu un bărbat.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult