Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie din Constanța este căutată în apele Mării Negre. A dispărut de acasă de trei zile

Your browser doesn't support HTML5 video.

O angajată a Universităţii Ovidius din Constanța este căutată de vineri dimineaţă în apele Mării Negre de mai multe echipaje de scafandri militari şi de salvamari, în zona staţiunii Mamaia.

Femeia de 52 de ani a dispărut pe 17 august de la domiciliu, iar a doua zi rudele au anunţat autorităţile. Ea este bibliotecară la universitatea Ovidius din Constanța iar rudele spun că nu avea niciun motiv să plece de acasă ori să recurgă la un gest disperat. În ziua în care a dispărut, s-a comportat absolut normal.

Cristina Gavriloaie – purtător de cuvânt IPJ Constanța: ”Urmare a sesizării cu privire la găsirea unor articole vestimentare pe o plajă din staţiunea Mamaia, poliţiştii secţiei doi au stabilit faptul că acestea aparţin unei femei în vârstă de 52 de ani care ar fi plecat în mod voluntar de la adresa de domiciliu în după-amiaza zilei de 17 august”.

Nicolae Traian Lăzărec, Scafandru ISU Dobrogea: ”Intervenim cu 4 autospeciale de scafandri, 13 subofiţeri şi un ofiţer, efectuăm căutări subacvatice în binom pe poligon în zig-zag. Curenţii sunt destul de puternici”.

Sunt ore bune de când autorităţile verifică toată zona din Mamaia, chiar şi cu drone, dar până acum nu au reuşit să găsească trupul femeii.

În acest caz poliţiştii au deschis un dosar penal pentru a stabili cauzele în care a dispărut angajata universităţii Ovidius.

 

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult