Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie din Cluj a intrat în stop cardiac în timpul examenului auto. Cum i-a salvat viața polițistul examinator

O femeie în vârstă de 45 de ani din Cluj a intrat în stop cardio-respirator în timpul examenului auto, la doar două minute de la începutul probei. Polițistul examinator i-a salvat viața.

La începutul examenului, polițistul examinator credea că femeia are doar emoții, însă și-a dat seama că aceasta a intrat în stop cardiac atunci când i s-a făcut rău și a căzut cu capul pe volan.

Polițistul i-a aplicat manevre de resuscitare, în timp ce i-a solicitat celuilalt candidat să cheme urgent ambulanța. Intervenția sa a fost crucială până la sosirea echipajelor medicale.

„Ionuț era în timpul procesului de examinare, la traseu, iar, la volan, urma să se urce o femeie de 45 de ani. A observat că are o anumită stare de agitație, dar s-a gândit că are emoții. A încercat să o calmeze.

- Vom porni pe traseu. Vă rog să fiți calmă. Îmi spuneți dumneavoastră când putem pleca. După doar 2 minute de începutul probei, femeii i s-a făcut rău și a căzut cu capul pe volan. I-a luat pulsul femeii și și-a dat seama că aceasta era în stop cardio respirator. Colegul nostru a coborât victima de la volan și a început să îi aplice procedeul de resuscitare”, se arată într-o postare de pe pagina de Facebook a Direcției Generale Permise de Conducere și Înmatriculări.

Lângă polițist a apărut și un bărbat, soțul femeii. Acesta i-a mulțumit polițistului pentru intervenția promptă, care i-a salvat viața soției sale.

Cadrele medicale sosite la fața locului au acordat primul ajutor femeii și au transportat-o la spital.

După acest incident care putea avea un final tragic, polițiștul examinator a primit un telefon de la soțul victimei.

„Vreau să vă mulțumesc din suflet! Soția mea este bine și am fost informat că își va reveni complet!”, se mai arată în postarea celor de la Direcția Generală Permise de Conducere și Înmatriculări.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult