Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie din Bârlad a murit, după ce a căzut de la etajul 7 al unui bloc. Părinții au găsit un mesaj de adio

Your browser doesn't support HTML5 video.

Sfârșitul unei femei de 30 de ani din Bârlad ridică semne de întrebare.

A căzut de la etajul șapte al unui bloc din oraș și a suferit răni grave. A fost resuscitată de medici și transportată la spital, dar acolo și-a dat ultima suflare.

Părinții ei au aflat cumplita veste chiar în timp ce încercau să ceară ajutorul polițiștilor.

Oamenii care locuiesc în acele blocuri din Bârlad au fost alertați de un zgomot puternic. În momentul în care au ieșit la ferestre au văzut trupul unei femei pe copertina aflată la intrarea într-o scară.

Martorii au sunat imediat la 112.

Citește și
Șeful jandarmilor de la centrala Nucleară Cernavodă s-a împușcat după ce a terminat divorțul. Este în stare critică
Jandarmul care s-a împuşcat în centrala de la Cernavodă trecuse cu succes testele psihologice

Marius Stanciu, ISU Vaslui: „Detașamentul de Pompieri Bârlad a intervenit cu două echipaje pentru degajarea unei persoane căzută de la înălțimea de aproximativ 22 de metri.”

Victima a fost preluată apoi de urgență de medici.

Dan Ungureanu, Ambulanța Vaslui: „Echipajul medical ajuns la fața locului a găsit victima în stop cardio-respirator. S-au efectuat manevre 18 minute, a prezentat puls. A fost stabillizată și transportată la Spitalul Bârlad.”

Angelica Gramaticu, Spitalul de Urgență Bârlad: „Pacienta a fost preluată de CPU Bârlad în stare generală foarte gravă, fără puls. S-au continuat manevrele de resuscitare, însă fară succes.”

Agenții au discutat cu oamenii din zonă, care le-au spus că victima nu locuiește în blocurile de acolo și nici nu au mai văzut-o.

Între timp, anchetatorii au primit un apel disperat de la un părinte care anunța că fata lui a lăsat un mesaj de adio și că se teme pentru viața ei. În cele din urmă s-a dovedit că era vorba despre femeia găsită într-o baltă de sânge, pe care doctorii nu au reușit să o salveze. Nu era căsătorită, iar apropiații spun că ar fi suferit de depresie.

Polițiștii fac acum cercetări pentru moarte suspectă și iau în calcul toate ipotezele.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult