Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie de 84 de ani a murit intoxicată, în propia casă. A simțit miros de fum. „Era căzută la uşă. Nu putea să meargă”

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un incendiu provocat, se pare, de un scurt circuit electric, a curmat viața unei femei de 84 de ani din comuna nemțeană Borleşti.  

Bătrâna a murit intoxicată cu fum, iar tragedia a fost descoperită abia după o zi.

Fiul femeii este cel care a găsit corpul lipsit de suflare, când a mers în vizită și și-a văzut mama prăbușită pe podea. Femeia era în apropierea ușii, ceea ce îi face pe anchetatori să creadă că a simţit fumul, însă nu a mai avut putere să iasă afară. Cu atât mai mult cu cât se deplasa doar cu ajutorul unui cadru.

Bărbat: „Ei stăteau în aceeaşi curte. Ea nu se putea mişca şi nu se putea duce singurică. Probabil a avut ceva în priză pus şi zice că ar fi luat foc de acolo. A găsit-o căzută la uşă. Ea după câte am înţeles ar fi murit asfixiată”.

R: Bătrâna stătea singură?

Citește și
mafiot ucraina
AFP: În Ucraina, până şi mafioţii trebuie să-şi aleagă tabăra. Interlopii "patrioţi" se reorientează

Bărbat: „Da. Lângă casă stătea fecioru-su. Avea ceva în priză un cablu şi s-a intoxicat de la fum. Nu putea merge decât greu”.

Băiatul femeii a sunat la 112 însă echipajul de la ambulanţă nu a mai putut decât să constate moartea acesteia.

Ramona Ciofu, purtătorul de cuvânt al IPJ Neamț: „Din verificările efectuate de poliţişti a rezultatul faptul că în imobilul unei femei în vârstă de 84 de ani cu probleme locomotorii ar fi avut loc un incendiu. Corpul a fost transportat la medicină legală pentru efectuarea necropsiei”.

Poliţiştii fac cercetări acum pentru omor din culpă.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult