Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie de 71 de ani din Argeș, bolnavă de Covid-19, a murit după ce a căzut de la balconul spitalului

Your browser doesn't support HTML5 video.

O femeie de 71 de ani, bolnavă de Covid-19, a murit după ce a căzut de la balconul spitalului unde era internată în Valea Iașiului, județul Argeș.

Nu se știe deocamdată dacă e vorba de un accident sau de o sinucidere. Bătrână era internată de 10 zile, cu simptome ușoare, dar în spital se afla și soțul ei, în stare gravă, tot din cauza noului coronavirus.

Medicul curant al femeii este cel care a văzut-o prăbușită pe terasa de sub balconul aflat la șapte metri înălțime.

Miercuri, la vizită, spune doctorul, pacienta nu părea mai îngrijorată decât de obicei. Femeia era internată din data de 13 iulie, iar soțul ei ajunsese la spital cu 3 zile înainte, cu același diagnostic de Covid-19.

Florentina Matei, manager spitalul Valea Iașiului: „Este din orașul Ștefănești, nu a răspuns la manevrele de resuscitare, medicii au constatat decesul”.

Citește și
Anaf
Angajați ai ANAF din Argeș, infectați cu coroanvirus după o petrecere cu 20 de persoane

Dr. Alexandru Dinescu, medic curant: „Starea normală. O stare de supărare. Fiind şi soţul în aceeaşi situaţie. Ceva mai deosebit ca simptomatologie faţă de dumneaei. Soţul e într-o stare mai deosebită. Doamna era mai bine din punct de vedere clinic. Noi aşteptam, i-am recoltat şi testul de control, aşteptam rezultatul, să vedem dacă avem rezultat negativ. Dacă aveam rezultat negativ o externam pe dumneaei la domiciliu.”

Criminaliștii trebuie să stabilească dacă femeia și-a pus capăt zilelor sau dacă i s-a făcut rău și a căzut accidental.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult