Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie de 47 de ani a murit călcată de propria mașină, în Satu Mare. Martor la tragedie, un băiețel de cinci ani

Your browser doesn't support HTML5 video.

Accident tragic, dintr-o greşeală elementară. O femeie de 47 de ani din Satu Mare a murit strivită de roțile propriei mașini, după ce a uitat să tragă frâna de mână, când a parcat.

Femeia era însoțită de nepotul ei de cinci ani, care a asistat la nefericita întâmplare. Băiețelul a fugit câteva zeci de metri să ceară ajutor, însă nimeni nu i-a putut salva bunica.

Martor la tragedie, un băiețel de cinci ani, nepotul femeii

Incidentul tragic s-a petrecut în localitatea Gherța Mică, din județul Satu Mare. Femeia, în vârstă de 47 de ani, a mers la cimitir împreună cu nepoțelul să aprindă o lumânare pentru soțul său, care a murit în urmă cu un an. Din neatenție, a uitat să tragă frâna de mână, iar la scurt timp mașina a luat-o la vale. Femeia a vrut să o oprească, însă autoturismul a trecut peste ea. Nepoțelul a asistat la întâmplarea șocantă și a fugit să ceară ajutor.

Localnică: „A mers la cimitir și a lăsat mașina. Când s-a coborât, mașina a pornit și ea a vrut s-o oprească”.

Localnic: „A luat-o în jos mașina și a prins-o. Ea a crezut că o poate ține, dar nu e posibil. Cu nepoțelul mic și s-o speriat și a strigat pe drum bunica, bunica moare. A murit imediat, mare lovitură a fost”.

Citește și
Un tânăr s-a răsturnat cu mașina în București după ce s-a izbit de refugiul unei stații tramvai
Un tânăr s-a răsturnat cu mașina în București după ce s-a izbit de refugiul unei stații tramvai

Salvatorii au ajuns la scurt timp la fața locului, au scos-o pe femeia de sub mașină și au început manevrele de resuscitare.

Sergent major Bianca Timiș, purtător de cuvânt ISU Satu Mare: „Ulterior, medicul de pe ambulanță a declarat decesul”.

Cel mai probabil, băieţelul care a asistat la nenorocire va avea nevoie de sprijin psihologic, pentru a trece peste trauma suferită.

 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult