Modifica setarile cookie
Toate categoriile

Soția unui poliţist din Galați i-a uimit pe colegii bărbatului ei cu o alcoolemie de 1,32 la mie

Your browser doesn't support HTML5 video.

Poate nu ar fi știut nimeni că a condus în această stare, dacă femeia nu s-ar fi răsturnat cu mașina într-un sens giratoriu. Pe numele șoferiței a fost deschis un dosar penal pentru conducere sub influența alcoolului.

Femeia, în vârstă de 40 de ani, nu a recunoscut că a consumat băuturi alcoolice înainte de a se urca la volan, însă poliţiştii ştiu altceva. Ei au fost anunţaţi de martorii care au intervenit pentru a o ajuta pe şoferiţa să iasă din maşină, după ce s-a răsturnat într-un sens giratoriu. Aceştia au sunat la 112 şi au anunţat că femeia miroase a alcool.

Femeia este cadru didactic şi soţia unui poliţist din Galaţi. Chiar dacă a pierdut controlul volanului şi a făcut o adevărată cascadorie, se poate considera norocoasă pentru că a scăpat fără să fi suferit răni importante.

Cel mai recent record de alcoolemie la volan a fost stabilit tot în Galaţi de un bărbat de 50 de ani, fără permis de conducere, care a tamponat două maşini într-o intersecţie din centrul orasului.

Etilotestul poliţiştilor a arătat 1,59 miligrame per litru de alcool pur în aerul expirat, iar probele de sânge 2,9 la mie. Chiar marți, bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile!

Citește și
politist
Polițist rănit după ce s-a izbit cu scuterul într-o portieră deschisă de soția unui șofer. FOTO

CLICK AICI pentru a instala GRATUIT aplicatia Stirile ProTV pentru telefoane Android si iPhone!

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult