Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie a murit într-o biserică din Focșani, după ce i s-a făcut rău în timpul slujbei

O femeie în vârstă de 86 de ani a murit, joi dimineață, după ce i s-a făcut rău în biserică, relatează Monitorul de Vrancea.

Femeia a mers joi dimineață la slujba de Înălțarea Domnului, la o biserică din Focșani. Aproape de ora 8:00 i s-a făcut rău, iar la fața locului a fost chemată o ambulanță.

„Astăzi la ora 7:57, SAJ Vrancea a primit o solicitare pentru un caz de lipotimie (n.r. leșin) la biserica de pe strada Mare a Unirii, în Focșani. La solicitare s-a deplasat un echipaj SAJ de urgență tip B 2, cu asistent, care a identificat o persoană de 86 ani, sex feminin, aflată în stop cardio-respirator”, a transmis Serviciul de Ambulanță Județean Vrancea, conform sursei citate.

Medicii de la ambulanță au încercat să o resusciteze, însă după 45 de minute au fost nevoiți să declare decesul.

„S-au început manevrele de resuscitare cardio-pulmonară avansate. La solicitare s-a deplasat și un echipaj SAJ tip B 1 cu medic. Manevrele de resuscitare s-au continuat timp de 45 minute, fără rezultat pozitiv, medicul declarând decesul pacientei. Cazul a fost preluat de echipa de medicină legală”, a mai transmis Serviciul de Ambulanță Județean Vrancea.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult