Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie a intrat în apă cu cadrul ajutător și a fost la un pas să se înece, pe o plajă din Eforie Nord. „Știu să înot”

Gesturile de iresponsabilitate continuă pe litoral. O femeie care se deplasează cu cadrul ajutător a fost salvată în ultima clipă de la înec de salvamari, după ce s-a aventurat în mare, iar valurile puternice au doborât-o.

Deși steagul roșu este arborat în continuare pe litoralul românesc, turiștii își riscă viața pentru a intra în apă.

Incidentul care putea avea un final tragic a avut loc pe o plajă din Eforie Nord. După ce femeia a fost doborâtă de valuri, soțul acesteia a încercat să o salveze, dar nu a reușit. Astfel că salvamarii au intervenit în ultima clipă pentru a o scoate din apă. Cu toate că pericolul era evident, turista a refuzat să iasă din apă.

În cele din urmă, femeia a recunoscut că a greșit, însă a adăugat că știe să înoate, relatează replicaonline.ro.

„După ce a căzut, am mers acolo și a zis că se descurcă singură. Vedea că nu rezolva nimic cu ce încearcă să facă și degeaba. Abia ne-a lăsat. Ea a intrat în apă, le-am zis să vină mai la mal pentru că sunt valurile foarte puternice și o vor dărâma. N-au vrut să înțeleagă și într-un final au dărâmat-o”, a explicat un salvamar.

Citește și
litoral
Pericol de înec pe litoral: a fost arborat steagul roșu. Turiștii ignoră avertismentele salvamarilor și continuă să facă baie

Femeia căzută în apă a spus că nu i-a fost teamă: „Nu, pentru că știu să înot, dar într-adevăr trage foarte tare apa și recunosc că am făcut o greșeală. Au sărit și domnii și imediat m-au ridicat."

Incidentul are loc în contextul în care zilele trecute șase oameni și-au pierdut viața după ce nu au mai reușit să iasă din apele învolburate ale mării. Vântul puternic ridică valuri mari, iar în adâncuri se formează curenți extrem de periculoși. 

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult