Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie a fost atacată în propria locuință de fostul soț, de față cu fetița lor de 7 ani

Your browser doesn't support HTML5 video.

A fost desfășurare de forțe, joi seară, pe o stradă din Sectorul 6 din București, după ce un bărbat și-a sechestrat în casă soția și a amenințat că îi face rău. Individul nu s-a oprit doar la a face scandal, a şi rănit-o pe femeie la o mână.

Imediat, zona a fost împânzită de forţe de ordine şi de negociatori din cadrul Serviciului de Acţiuni Speciale, însă bărbatul nu a putut fi convins să deschidă uşa.

Într-un final, oamenii legii au intrat cu forţa în locuinţă şi l-au imobilizat. Bărbatul şi-a rănit soţia la o mână. Femeia se află în afara pericolului, însă a avut nevoie de îngrijiri medicale.

Fetiţa a rămas în apartament cu bunica, după ce mama sa a fost transportată la spital, iar tatăl său la audieri.

Acesta riscă să ajungă în spatele gratiilor, mai ales că, spun vecinii, nu ar fi prima dată când ar recurge la acte de violenţă. Potrivit acestora, cei doi ar fi despărţiţi, dar ieri femeia s-a trezit cu el la uşă, rugând-o să-i deschidă. Tot vecinii povestesc că ar exista chiar şi un ordin de restricţie pe numele său.

Citește și
deflagrație
Detalii șocante după explozia din Satu Mare. O victimă era obligată să se prostitueze

Un alt caz de violenţă în familie a pus în alertă polițiștii din Bucureşti joi seară, după ce un martor ar fi sunat la 112 şi ar fi anunţat că, într-o maşină oprită pe DN 1, se afla o persoană ranita.

Se pare că două persoane, soţ şi soţie, s-ar fi luat la ceartă în autoturism, iar totul a degenerat rapid, cei doi ajungând să se rănească reciproc. Aceştia au fost transportaţi la spital, iar oamenii legii urmează să stabilească ce s-a întâmplat între ei.

Specialiştii atrag atenţia că în această perioadă se înmulţesc cazurile de violenţa domestică, mai ales că, în multe situaţii, victima este nevoită să locuiască în aceeaşi casă cu agresorul. Autorităţile îndeamnă victimele să sune la 112.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult