Modifica setarile cookie
Toate categoriile

O femeie a fost atacată din senin de un tânăr pe o stradă din Bucureşti. Momentul a fost surprins de camere | VIDEO

Your browser doesn't support HTML5 video.

Un tânăr de 25 de ani a fost reţinut de polițiştii din Bucureşti, după ce a agresat o femeie pe o stradă din Sectorul 2. A atacat-o din senin, lovind-o peste picioare, ceea ce a făcut ca victima să se dezechilibreze şi să cadă.

Femeia a ajuns la spital, Poliția fiind sesizată de către unitatea medicală.

”La data de 21 mai 2024, poliţişti din cadrul Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 7 Poliţie au reţinut tânăr, în vârstă de 25 de ani, faţă de care sunt efectuate cercetări într-un dosar penal privind săvârşirea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. În fapt, la data de 12 mai 2024, în jurul orei 00:30, Secţia 7 Poliţie a fost sesizată de către reprezentanţii unui spital, cu privire la faptul că, la unitatea de primiri urgenţe s-a prezentat o femeie care ar fi fost agresată fizic”, a transmis, miercuri, Poliţia Capitalei.

Sursa citată a precizat că, în cursul serii de 11 mai, în jurul orei 21:00, în timp ce femeia în vârstă de 45 de ani se afla în dreptul unui imobil din Sectorul 2, un bărbat ar fi lovit-o cu piciorul în zona gambei drepte, fără ca cei doi să fi avut vreun conflict, ori să se fi cunoscut.

”De asemenea, în urma activităţilor specifice, a fost identificat şi, ulterior, depistat un tânăr, în vârstă de 25 ani, bănuit de comiterea faptei. La data de 21 mai 2024, bănuitul a fost condus la audieri, iar în baza probatoriului administrat, cel în cauză a fost reţinut pentru 24 de ore, urmând a fi prezentat magistraţilor cu propunere de arestare preventivă, pentru 30 de zile”, a transmis Poliţia.

Incidentul a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă şi arată violenţa atacului.

Cercetările sunt continuate de către poliţişti din cadrul Secţiei 7 Poliţie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

Ultimele stiri

Top Citite

Parteneri

Citește mai mult